Tutustu Myrskylän Eläkeläisiin

Jos olet jo eläkkeellä tai jäämässä eläkkeelle, tule tutustumaan meihin joko Kinolle 10.4. klo 13 alkavaan Pelipäivätapahtumaan tai toukokuun 15. päivä seurakuntakodille klo 13 alkavaan toivelaulut- ja toiverunot tapahtumaan. Voit samalla niin halutessasi täyttää jäsenkaavakkeen ja saat jäsenmaksutiedot mukaasi. Tai tule tutustumaan meihin missä tahansa aktiviteeteissamme. Kuvan alla tietoa toiminnastamme.

Myrskylän Eläkeläiset ry on sitoutumaton täysin itsenäinen yhdistys.

Kulttuurimatkoja

Järjestämme muun muassa erittäin suosittuja täyden palvelun kulttuurimatkoja lähikaupunkien teattereihin ja konserttisaleihin kolme kertaa vuodessa. Jäsenistö valitsee matkakohteet kuukausikerhossa. Liput ja väliaikatarjoilut on tilattu valmiiksi ja jäsenen tarvitsee vain maksaa matka ja nousta bussiin, joka lähtee Myrskylän Salen edestä ja palaa samaan paikkaan.

Kerho kuukausittain
Kokoonnumme ohjelmalliseen kerhoon Myrskylän paloasemalle jokaisen kuukauden toisena keskiviikkona. Huhtikuun kerho pidetään poikkeuksellisesti Kinolla ja toukokuun kerho vasta kolmantena keskiviikkona seurakuntakodilla. Kahvista peritään kerhoissa 3 euroa, paitsi kevät- ja syykokouksissa kahvi on maksuton. Heinä- ja elokuussa kerhoa ei pidetä, silloin olemme kesälomalla.
Mölkky ja Boccia
Kesämaanantaisin pelaamme mölkkyä koulun pihalla klo 18 alkaen ja syksystä toukokuun loppuun bocciaa koulun liikuntasali Myräkässä maanantaisin klo 15-16:30. Myräkän salivuorot haetaan kunnalta vuosittain, joten vuosittainen boccian kerhopäivä ja aika voivat muuttua. Tämä aika on voimassa ainakin 2024 toukokuun loppuun. 
Mölkky ja Boccia ovat kaikille eläkeläisille avoimia kerhoja, eikä osallistuminen edellytä jäsenyyttä.
Turpakäräjät
Turpakäräjille kokoonnumme Ravintola Myrskytähteen joka keskiviikko klo 14 juomaan kahvia ja keskustelemaan vapaasti ilman esityslistaa. Jokainen hoitaa näillä 'käräjillä' tilauksensa itse. Kerhopäivinä eli kuukausien toisena keskiviikkoina turpakäräjiä ei pidetä.
Seuraa viestintäämme
Tutustu verkkosivuihimme ja seuraa sieltä toimintaamme. Verkkosivuillemme pääset klikkaamalla tästä: https://myrskylanelakelaiset.nettisivut.fi/ 
Seuraa myös Facebook ryhmäämme Myrskylän Eläkeläiset 
Mikäli haluat liittyä heti
Ilmoita henkilötietosi joko jäsenrekisterinhoitaja Mervi Kaivolalle,  puh. 050 3528 067, tai puheenjohtaja Aku Eroselle, puh. 045 1203 725.
Alla yhdistyksen maksutiedot

Maksun saaja: Myrskylän Eläkeläiset ry

Tilinumero:      FI41 4210 0010 2010 83

Summa 2024:   17 euroa (jäsenmaksu)

Myrskylän Eläkeläisissä sinulla on mukavaa tekemistä toisten eläkeläisten kanssa ja yhdistys järjestää myös mahdollisuuksia nauttia virkistävästä viihteestä. Kultturimatkoilla saamme ryhmäalennuksen. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lumikki ja seitsemän pelastajaa - hurmasi yleisön

Matkakertomus Mustion reissusta

Kulttuuriretkemme Porvooseen virkisti